svijetvaralica@gmail.com

Izjava o zaštiti privatnosti

Nomad Fishing d.o.o. se obavezuje da neće zloupotrebljavati osobne podatke iz obrasca narudžbe u trgovini Svijet varalica. Osobnim podacima smatraju se svi podaci kojima se utvrđuje identitet kupca (primjerice ime i prezime, e-mail adresa, adresa stanovanja i sl.).

Nomad Fishing d.o.o. neće dostavljati niti razotkriti osobne podatke kupca trećoj osobi, osim u slučajevima u kojima tako izričito propisuje zakon te u slučajevima kada je to potrebno za ispunjenje obveza. Svi podaci o kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Nomad Fishing d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Nomad Fishing d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca na način da prikuplja samo osnovne podatke o kupcima koji su nužni za ispunjenje obveza. Podatke koji se pristupom na internet stranicu automatski bilježe, a nisu osobni podaci (vrste pretraživača, broj posjeta, vrijeme provedeno na stranicama i sl.) Nomad Fishing d.o.o. ima pravo koristiti isključivo radi ocjene posjećenosti internet stranice i radi poboljšanja njenog sadržaja i funkcionalnosti. Nomad Fishing d.o.o. informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka te redovito daje kupcima mogućost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške svrhe.

U slučaju promjene bilo kojeg od osobnih podataka (npr. mjesto stanovanja, adresa dostave) koji se evidentiraju prilikom registracije, kupac je dužan o promjeni obavijestiti Nomad Fishing d.o.o. mailom ili kroz proces završetka kupovine. U slučaju promjene o kojoj nije obaviješten, Nomad Fishing d.o.o. ne odgovara za bilo kakve nedostatke u pogledu narudžbe odnosno isporuke proizvoda.

Gore navedene odredbe o zaštiti osobnih podataka odnose se isključivo na početnu web stranicu web shop-a svijetvaralica.eu te na sve stranice unutar svijetvaralica.eu domene, a ne na vanjske stranice na koje upućuju linkovi na svijetvaralica.eu domeni, za koje stranice Nomad Fishing d.o.o. nije nadležan niti odgovoran te za koje stranice te ne prikuplja i ne obrađuje podatke korisnika

Osim u  slučaju elektronske narudžbe, u drugim slučajevima Nomad Fishing d.o.o. neće kupcu slati elektronske poruke ukoliko na to kupac nije izričito pristao.