svijetvaralica@gmail.com

Što možete pronaći u trgovini

Svijet varalica je specijalizirana internet trgovina ribolovnim priborom za varaličarenje na moru i slatkim vodama. Svijet varalica se orijentira na raznovrstan asortiman varalica, neophodni popratni pribor te štapove i role koji svojim odnosom cijene i kvalitete mogu zadovoljiti svaku skupinu varaličara. Ponuda u Svijetu varalica kreira se prema zahtjevima i željama ribolovaca. Sva roba se nabavlja direktno od proizvođača ili od ovlaštenih distributera.

Od brandova najzastupljeniji je talijanski Herakles. Herakles je Colmicov varaličarski program sa serijama štapova i rola za sve tehnike varaličarenja i za kupce različite platežne moći. Uz štapove tu je i mnoštvo najrazličitijih varalica i ostalog pribora bez kojeg se ne ide u ribolov. Kod Heraklesa podjednako su zastupljeni pribor za morski i slatkovodni ribolov.

Sljedeći zastupljeniji brand je Pontoon21 sa svojom serijom GAD Gancho štapova, nezamjenjivim i ubojitim silikoncima, vrlo lovnim voblerima i kvalitetnim sitnim priborom. Japanski varaličarski brand Nomura tek očekuje pravo predstavljanje na hrvatskom tržištu.

Ponuda Okuma i Savage Gear rola, štapova i varalica sve je veća. Među voblerima prednjači DUO sa serijama za slatku vodu, more i basseve, te legendarna i nezamjenjiva Rapala.

Keitech i Berkley odavno imaju svoje mjesto u varaličarskim torbicama, a novost je španjolski Crazy Fish s vrlo pristupačnim programom za L i UL varaličare koji uz silikonce nude i nekoliko vrsta malih udica za njihovu montažu.

Metalni asortiman za rijeke i jezera zastupa karlovačka IDRA, a od morskih jigova tu su kabure Hiramasa i Sea Grand, te light jigovi Herakles i Savage Gear.

Upredenice i fluorokarbone predstavljaju pouzdani Sufix, Seaguar, Gosen, Okuma i Savage Gear.

Od sitnog pribora, udica i jig glava nude se proizvodi iz radionica Gamakatsua, Daiichia, Mikada i Sproa.

U trgovini možete pronaći i mnoštvo dodatnog pribora - podmetače, tube za štapove, digitalne vage, naglavne lampe, naočale i neizostavne plastične kutije za pribor.

Za kraj tu se nalaze suveniri i pokloni, a među njima se ljepotom posebno ističu replike riba koje radi baranjski ribolovac i umjetnik Goran Mamuzić.