svijetvaralica@gmail.com

Reklamacije

Kupac ima pravo na povrat robe u slučajevima ako je isporučena roba koja nije naručena, roba koja ima grešku ili roba s oštećenjima koja nisu nastala u transportu. Po primitku robe provjera ispravnosti narudžbe ovisi o kupcu, te je kupac dužan usporediti primljene artikle s računom, ukoliko nešto nedostaje, to je odmah nužno napomenuti jer naknadne reklamacije se neće uvažavati.

Prodavatelj će odobriti povrat robe Kupcu nakon prijema opravdane reklamacije e-mailom, telefonski ili pismeno, s instrukcijama za povrat robe. U slučaju nemogućnosti isporuke druge robe, Prodavatelj će nadoknaditi Kupcu njegove poštanske troškove povrata robe i eventualnu vrijednost robe koju nije više u mogućnosti isporučiti. U slučaju povrata robe koji nije nastao propustom Nomad Fishinga d.o.o., kupac snosi sve manipulativne troškove koji su nastali. Po narudžbi koja se radi na izričiti zahtjev kupca, robu koja se prodaje pod posebnim uvjetima ili robu koja je izrađena na zahtjev kupca, nije moguće izvršiti povrat. Prilikom izvršenja narudžbe takve robe biti ćete pismeno i usmeno obavješteni o nemogućnosti povrata.

Roba koja se vraća mora biti u tvorničkom stanju, neoštećena, originalne ambalaže i dostavljena sa svim eventualnim dodacima kao što su instrukcije ili rezervni dijelovi s kojima je dostavljena. Kupac je uz robu koju vraća obavezan priložiti račun. 

Ukoliko ste nezadovoljni kupovinom ili imate primjedbe na proizvode kupljene na našoj web trgovini molimo vas da nam se obratite putem našeg kontakta jer naša služba za korisnike će napraviti sve kako bi našla dobro rješenje za vas.

Sukladno čl. 10. Zakona o zaštiti potrošača (Nar. nov., br. 41/14), obavještavamo Vas da, ukoliko imate primjedbe na kupljene proizvode ili pruženu uslugu pisani prigovor možete poslati poštom na adresu društva Nomad Fishing d.o.o., Mašekova ulica 35, 10000 Zagreb ili e-mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Sve navedene pritužbe riješit ćemo u dogovoru s kupcem.